Kodėl Madera tokia unikali?

Gizir Madera yra premium klasės išskirtinio dizaino ir išraiškingų tekstūrų 100 % natūralios beržo faneros plokštė, sukurta inovatyviems aukštos kokybės baldų sprendimams. Tai tobulas pasirinkimas norintiems sukurti natūralumo ir jaukumo pojūtį namuose bei džiaugtis unikaliu dizainu.

Beržo fanera, iš kurios gaminama Madera plokštė, yra ilgaamžiška ir atspari išorės poveikiui, o unikalus daugiasluoksnis paviršius itin malonus liesti – suteikia šilumos ir jaukumo įspūdį, priartina prie gamtos. Kiekviena plokštė yra identiška, o dekorai ir jų tekstūros sinchronizuoti, todėl Madera tiks ne tik natūralumo mylėtojams, bet ir trokštantiems tobulo vientisumo.

Šios plokštės paviršius yra 99,99 % antibakterinis bei turi TS EN 71-3 žaislų saugumo sertifikatą, todėl puikiai tiks ir Jūsų vaikų kambario baldams.

Nesenstančios gamtos spalvos ir natūralumo pojūtį sukuriančios tekstūros tinka tiek moderniam tiek klasikiniam interjerui, telieka išlaisvinti kūrybiškumą ir išnaudoti visas Madera galimybes, kad Jūsų namuose atsiskleistų tikrasis jos grožis.

Visą Maderą plokščių asortimentą galite rasti mūsų puslapyje.