Kai sunku apsispręsti... Pasimatuok svajonių virtuvę!

Ar kada nors svarstėte, kaip atrodytų jūsų svajonių virtuvė? O galbūt esate pasimetę tarp daugybės dizaino pasirinkimų ir negalite apsispręsti, kuris variantas geriausiai tiktų jūsų erdvei? Trukmė turi jums puikų sprendimą – paslaugą „Pasimatuok svajonių virtuvę“, kuri padės vizualizuoti ir atrasti tobulą Jūsų virtuvės spalvinį dizainą.

Kas yra „Pasimatuok svajonių virtuvę“?

„Pasimatuok svajonių virtuvę“ yra inovatyvi paslauga, skirta visiems, kurie abejoja dėl dekoro pasirinkimo arba renkasi tarp kelių skirtingų virtuvės dizaino variantų. Šis įrankis leidžia pamatyti jūsų pasirinkimus ant pilno baldo ir palyginti net kelis variantus – taip atrasite geriausiai derančią, poreikius bei norus atitinkančią virtuvės dizaino kombinaciją.

 

Kodėl verta rinktis šią paslaugą?

Nuolat besikeičiančioje interjero dizaino rinkoje lengva pasimesti tarp daugybės stilių ir tendencijų, skirtingų siūomų dekorų kombinacijų bei spalvų palečių. Dažnai sunku įsivaizduoti, kaip atrodys tam tikras medžio raštas jūsų balduose ir kaip pasirinktos plokštės derės tarpusavyje. Su „Pasimatuok svajonių virtuvę“ išvengsite šių rūpesčių, nes mes palengvinsime jūsų kūrybinį procesą. Štai ką gausite:

  • 3 skirtingus virtuvės derinius – 9 nuotraukos iš įvairių kampų ir 3 video turai, padėsiantys lengviau suprasti galutinį rezultatą.
  • Išsamią konsultaciją – mūsų ekspertai padės jums pasirinkti geriausius variantus.
  • Baldinių plokščių kodai – viskas, ko reikia tolesniam įgyvendinimui.

 

Kaip tai veikia?

Pasirinkite norimas plokštes ir jų derinius pagal vieną iš mūsų siūlomų virtuvės išplanavimo šablonų. Per sutartą laiką mes paruošime jūsų pasirinkimų vizualizacijas ir video turus. Atidarę atsiųstą nuorodą, pamatysite net 3 variantus  ir nuspręsite, kuris derinys Jums patinka labiausiai.

 

Kaip užsisakyti?

„Pasimatuok svajonių virtuvę“ galite įsigyti per mūsų elektroninę parduotuvę arba atvykę į bet kurį Trukmės ekspozicinį saloną. Paslaugos kaina prasideda nuo 29 Eur su PVM ir priklauso nuo įgyvendinimo termino. Įprastas įgyvendinimo terminas yra 5 darbo dienos, tačiau, esant poreikiui, vizualizacijas galime paruošti ir per 1 darbo valandą!

Nepraleiskite progos susikurti savo svajonių virtuvę su Trukme! Pasinaudokite „Pasimatuok svajonių virtuvę“ paslauga ir atraskite tobulo dizaino kombinaciją lengvai ir greitai. Apsilankykite mūsų svetainėje arba artimiausiame salone ir pradėkite savo kelionę link Jūsų svajonių virtuvės jau šiandien!

 

Kviečiame užsiregistruoti konsultacijai:

Registracija

 

Jei jau žinote, kurias dekorų kombinacijas norite išbandyti, kviečiame įsigyti vizualizaciją:

 Įsigyti vizualizaciją

 

Vizualizacijas atliekame kasdien – ar viena iš jų bus jūsų?